3. feb, 2023

Swedbank finansēs “Baltic Agro Machinery” klientu aprīkojumu

Swedbank parakstījusi sadarbības līgumu ar lauksaimniecības un celtniecības tehnikas tirdzniecības uzņēmumu “Baltic Agro Machinery”, kas pieder Dānijas uzņēmumu grupai Danish Agro, un ir kļuvusi par uzņēmuma pārdotās tehnikas galveno finansētāju. Klienti, kuri iegādāsies uzņēmuma pārdoto tehniku, varēs izmantot Swedbank līzinga piedāvājumus par izdevīgākiem nosacījumiem.

“"Baltic Agro Machinery” pārstāv pazīstamus specializētās tehnikas ražotājus. Šī ir pirmā reize, kad Swedbank sadarbojas ar šādu tehnikas tirdzniecības uzņēmumu, kas ir viens no lielākajiem specializēto iekārtu pārdevējiem Baltijas valstīs un ir uzkrājis ilggadēju pieredzi savā jomā. Finansējums lauksaimniecības nozarē gadu no gada pastāvīgi pieaug - pēdējo 10 gadu laikā Swedbank vien ir finansējusi projektus 1,15 miljardu eiro apmērā. Tieši aizvadītajā gadā Latvijas lauksaimniecībā Swedbank ir ļāvusi ieplūst par 57% vairāk naudas nekā gadu iepriekš. Cita starpā lauksaimnieki šo finansējumu izmanto tieši lauksaimniecības tehnikas iegādei," uzsver Jānis Kļimenkovs, Starptautisko un tirdzniecības uzņēmumu apkalpošanas nodaļas Vadošais korporatīvo klientu attiecību vadītājs.

“Baltic Agro Machinery” pārstāv pazīstamus zīmolus lauksaimniecības un būvniecības nozarē, piemēram, Class, Kubota, Kobelco, Ponsse un citus. 

“Kopā ar mūsu ilggadējiem finanšu sadarbības partneriem,  esam radījuši risinājumu, lai mūsu klienti varētu saņemt finanšu risinājumu tehnikas iegādei pēc iespējas ērtākā un ātrākā veidā,” komentēja SIA Baltic Agro Machinery valdes priekšsēdētāja Antra Spickus.

Gada laikā uzņēmums Baltijas valstīs pārdod vairāk nekā 1 tūkstoti jaunu un lietotu specializētu tehnikas vienību. 2021. gada laikā “Baltic Agro Machinery” pārdeva 554 specializētās tehnikas vienības Lietuvā, 481 vienību Latvijā un 368 vienības Igaunijā.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?