13. jūl, 2020

Swedbank sadarbībā ar Briox piedāvā inovatīvu grāmatvedības risinājumu

Lai uzlabotu Latvijas uzņēmumu grāmatvedības efektivitāti, kas ļauj ātrāk un ērtāk kontrolēt sava uzņēmuma finanšu stāvokli, izveidota Swedbank Gateway un Briox grāmatvedības risinājuma integrācija.

Jaunais risinājums ir ērts ar to, ka ļauj vadīt un kontrolēt uzņēmuma finanses reālajā laikā, uzreiz apstrādājot un redzot maksājumus, kā arī konta bilanci. Šis risinājums īpaši piemērots vidējiem un lieliem uzņēmumiem, kuriem ir liels grāmatvedības datu apjoms un plašāka darbības joma, piemēram, konti visās Baltijas valstīs. Briox piedāvā mākonī balstītu programmatūru grāmatvedībai, kas ļauj sagatavot finanšu pārskatus un atvieglo uzņēmuma pārvaldību. Savukārt šīs programmas integrācija Swedbank Gateway sistēmā ļauj to pielāgot atbilstoši uzņēmuma individuālajām vajadzībām un specifikai.

“Šis ir mūsdienīgs risinājums, kā uzņēmuma vadība var sekot līdzi uzņēmuma asinsrites patiesajai ainai. Risinājums izveidots tik ērts, lai uzņēmuma vadība, tiešsaistē ieejot grāmatvedības sistēmā, var ātri apskatīt visu nepieciešamo informāciju par naudas plūsmu reālajā laikā – kontu stāvokli, veicamos maksājumus un izrakstītos  rēķinus. Tā ir informācija, kas nepieciešama katram vadītājam, lai novērtētu esošo situāciju un spētu precīzāk pieņemt izsvērtus lēmumus,” saka Ieva Vīgante, Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītāja.

Swedbank Gateway ir populārs grāmatvedības risinājums, ko iecienījuši jau vairāk nekā 500 uzņēmumi Latvijā. Savukārt Briox ir jau trešais operators ar ko Swedbank Gateway ir izveidota integrācija, piedāvājot klientiem vēl plašākas iespējas. Swedbank Gateway operatori (mākoņdatos balstīta ERP sistēma vai grāmatvedības pakalpojumu sniedzēji) ir arī PayTraq un Tavirekini.lv.

“Briox sistēmas integrācija ar Swedbank Gateway palielina uzņēmumu darbības efektivitāti un ļauj ātri un ērti piekļūt sava uzņēmuma reālā laika finansiālajam stāvoklim. Swedbank Gateway izmantošana aizvieto standarta failu apmaiņas procesus, piemēram bankas kontu izrakstu importu grāmatvedības sistēmās. Uzņēmuma vadība, kas izmanto Swedbank Gateway, piesakoties Briox sistēmā, var redzēt naudas plūsmu un informāciju reāllaikā — kontu stāvokli, maksājumus, kas jāveic, — un var to izdarīt tieši sistēmā, nepiesakoties atsevišķi bankā un nemainot logus starp Briox un Swedbank,” saka Ilona Strode, Briox vadītāja Latvijā un Lietuvā

Par Briox:

Briox uzņēmums dibināts 2010. gadā, kas piedāvā grāmatvedības programmatūru, kuru var izmantot jebkurā ierīcē un kas ir izveidota, lai grāmatvedības aģentūrām, uzņēmumiem, organizācijām un skolām atvieglotu grāmatvedību un finanšu pārskatu sagatavošanu. Briox sistēma ir mākoņrisinājums, un šobrīd to galvenokārt piedāvā Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?