27. mai, 2021

Banka jūsu uzņēmumā

Kopš pagājušā gada Swedbank ekspertu komanda piedāvā iespēju tikties ar uzņēmuma darbiniekiem (tiešsaistē vai klātienē), lai izrunātu dažādas svarīgas tēmas un palīdzētu atrisināt aktuālās vajadzības. Kādās situācijās uzņēmums var pieteikt saviem darbiniekiem tikšanos ar šo komandu un kādas tēmas ir šobrīd populāras dažādu uzņēmumu darbiniekiem?

Jau no 10 darbiniekiem

Lai uzaicinātu bankas ekspertu komandu pie sevis, nav jābūt uzņēmumam ar simtiem vai tūkstošiem darbinieku – pietiek, ja interesi par šādu tikšanos uzrāda grupa, kuru veido ne mazāk kā 10 cilvēki. Kopš pagājušā gada augusta, kad konsultanti sāka vadīt šādas tikšanās, tās notikušas vairāk nekā 80 reizes, no kuriem daļa notikušas reģionu bibliotēku telpās, daļa – tiešsaistē un uzņēmumiem. Jāatzīst, ka kopumā lielākā interese līdz šim bijusi no interesentiem Rīgā, kam seko Latgales un Kurzemes reģioni, savukārt aktīvākie uzņēmēji, pie kuriem bijušas klātienes tikšanās, ir no Vidzemes reģiona. Tas nozīmē, ka gandrīz 2000 cilvēku ir uzzinājuši ko vairāk par finanšu drošību digitālajā vidē, bankas risinājumiem savā datorā vai telefonā, dažādiem uzkrājumu un finansējuma veidiem un daudzām citām svarīgām lietām. Tikšanās laikā iespējams sīkāk izrunāt tās tēmas, kas ir aktuālas tieši jūsu uzņēmuma darbiniekiem, kā arī nodrošināt individuālas konsultācijas.

Kāpēc pieteikties?

Nereti uzņēmuma darbiniekiem ir grūti atrast ikdienas steigā laiku sakārtot savas finanšu lietas un paaugstināt savas zināšanas par finanšu jautājumiem, bet došanās uz banku prasa zināmu laiku vai citus resursus. Lai arī aizvien vairāk finanšu jautājumus iespējams katram atrisināt pašam internetbankā vai lietotnē, daudzi cilvēki joprojām nezina visas iespējas vai nav izmēģinājuši to funkcionalitāti. Šīs konsultantu apmācības ir bez maksas un ļaus izrunāt gan ikdienas naudas lietas un sev ērtākos rīkus, uzzināt noderīgus piemērus un padomus par finanšu drošību un to, kā neiekrist krāpnieku izliktajās lamatās, gan saprast sarežģītākus finanšu risinājumus, piemēram, par pensiju līmeņiem un dažādām uzkrājumu iespējām.

Darbinieku zināšanu paaugstināšana ne tikai ļaus pieņemt viņiem labākus lēmumus par savām finansēm, bet arī ļaus būt piesardzīgākiem, sastopoties ar naudas vai datu krāpniecības mēģinājumiem biznesa vidē.

Kā jārīkojas, ja vēlaties pieteikties

Apskatiet bankas piedāvātās semināra vai konsultāciju tēmas – konsultantu komandas piedāvājumu varat apskatīt te. Izrunājiet ar saviem darbiniekiem, kuras tēmas viņus interesētu un kādi laiki būtu viņiem ērti.

  • Kad esat vienojušies ar vismaz 10 darbiniekiem par šīm kopējām interesēm, reģistrējiet savu pieteikumu šeit, izvēloties kāda veida tikšanos labāk vēlaties (klātienes vai tiešsaistes), vēlamo valodu (latviešu vai krievu), kā arī vēlamo tikšanās datumu.

Bankas darbinieki sazināsies ar jūsu norādīto kontaktpersonu 2 darbdienu laikā, lai vienotos par tālākajām praktiskajām darbībām.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?