24. feb, 2020

Baltijā iespējams apkalpot American Express maksājumu kartes

Swedbank priecājas paziņot, ka turpmāk nodrošinās American Express norēķinu karšu maksājumu pieņemšanu, apstrādi un apkalpošanu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. Swedbank jau ir sākusi sadarbību ar tirgotājiem, kas pieņem American Express norēķinu kartes Baltijas valstīs, tādējādi ļaujot apkalpot arvien pieaugošo starptautisko ceļotāju skaitu, kuri, apmeklējot Baltijas valstis, ikdienas maksājumiem lieto American Express norēķinu kartes.

Kā norāda Ieva Vīgante, Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītāja: ”Mēs esam pagodināti par iespēju strādāt ar American Express, kas ir globālu uzticību ieguvusi norēķinu kompānija. Šīs ir lieliskas ziņas ne tikai tūristiem, kuri viesojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, bet arī tirgotājiem, kuri varēs apkalpot American Express karšu lietotājus.”

Lai aktivizētu American Express norēķinu kartes savos POS terminālos, aicinām tirgotājus sazināties ar savu menedžeri vai zvanīt Swedbank, lai saņemtu sīkāku informāciju par iespēju parakstīt sadarbības līgumu ar American Express.

Tirgotājiem šī ir iespēja apkalpot klientus, kuri veic darījumus ar American Express norēķinu kartēm. American Express ir vairāk nekā 110 miljoni karšu lietotāju visā pasaulē.

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?