Jaunums! Podkāsts "Pa ceļam biznesā" ar Dāvi Dudeli

Swedbank podkāstā "Pa Ceļam Biznesā" dalāmies ar uzņēmēju pieredzi, ekspertu zināšanām un vērtīgiem rīkiem, kas tev noderēs biznesā. Seko mūsu podkāstam sev ērtākajā platformā, lai nepalaistu garām jaunumus!

Mums ir pārliecība, ka pieredze ir bagātība, jo īpaši uzņēmējdarbībā. Tāpēc piedāvājam jaunu podkāstu "Pa ceļam biznesā" - sarunas ar Latvijas uzņēmējiem par viņu pieredzi un atziņām. Ar uzņēmējiem sarunājas Elīna Volāne, Swedbank Mazo uzņēmumu segmenta vadītāja un Jevgenijs Ivanovs, Swedbank Uzņēmumu pārvaldes vadītājs.

Uz 1. podkāsta epizodi aicinājām vienu no šobrīd populārākajiem biznesa vadītājiem Latvijā Dāvi Dudeli, uzņēmuma “AVENEI” dibinātāju un īpašnieku

Dāvis ir vegāns. Pateicoties viņam Latvijā ir nopērkami garšīgie un veselīgie AVENEI. Saldējuma gatavošanu uzsācis pirms 6 gadiem mājas virtuvē. Pārbaudījis produktu pie saviem draugiem, Dāvis atrada telpas saldējuma ražošanai un iegādājās pirmās iekārtas un šobrīd tos var nopirkt Rimi, Maxima un dažos mazajos veikalos, kā arī AVENEI interneta veikalā.

Var likties loģiska, dabiska izaugsme, bet tas nebūt nav bijis vienkārši. Turklāt, saldējumu ražošanas un izplatīšanas bizness nebūt nav no vieglajiem, bet Dāvis ir optimists. Un gudrs. Un nebaidās uzņemties risku.

Parunāsim par Dāvja pieredzi!