12. mai, 2019

Uzņēmēju pieredzes dienās aicina "Vilgerts" un "Salaspils siltums"

Vēl tikai līdz šodien, 17. maijā, ikvienam interesentam ir iespēja pieteiktiez doties ciemos pie kāda no "Uzņēmēju pieredzes dienas 2019" dalībniekiem - pieredzes devējiem.

Tajās ar padomiem par uzņēmuma dzīves cikliem un problēmu risināšanas iespējām dalīsies VILGERTS partneris un advokāts Gints Vilgerts. Pieredzes dienā arī paredzēta jautājumu un atbilžu sadaļa, kur ikviens uzņēmējs varēs saņemt atbildes par būtiskiem uzņēmējdarbības un jurisprudences jautājumiem.

 Pie sevis ciemos, uz Salaspili, acina arī SIA "Salaspils Siltums". Uzziniet, kā uzlabot energoefektivitāti savā uzņēmumā, un gūstiet vērtīgu ieskatu, kā strādā citu sfēru uzņēmumi.

Uzņēmēju pieredzes dienās aicināti piedalīties visi interesenti — gan lielie, vidējie un mazie, gan tikko darbību uzsākušie, kā arī jau pieredzējušie uzņēmēji. Galvenais mērķis ir apmainīties ar pieredzi, nevis tieši pārdot savus produktus vai pakalpojumus.

Šogad "Uzņēmēju pieredzes dienas" pulcējušas vairāk nekā 150 dāžadu nozaru pārstāvjus - uzņēmējus, kas gatavi dalīties savā pieredzē gan kā pieredzes devēji, gan ņēmēji. Iniciatīvai atsaukušies un savas durvis citiem uzņēmumiem vēruši tādi uzņēmumi kā "Olainfarm", "Nasdaq Riga", "Fox Consulting", Z/S "Zilūži", "Maxima", "Mobilly", "Bite", "Pilsētnieki", "Arhitektu birojs LOFT", "Snores",  "DPD Latvija", "VA Government", "Squalio", "Communication ART",  "AS Sadales tīkls", "Lursoft IT", "MFIB", "FN-SERVISS", "Grizzly Riga", "Cobra Logistics ".

Apskatiet visu uzņēmumu piedāvājumu, to Pieredzes dienu tēmas un dodieties ciemos!

Aptauja

Kura, tavuprāt, ir tavas finanšu veselības vājākā vieta?